ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Όλα τα τραγελαφικά που βιώνουμε τελειώνουν με "Ελλήνων Συνέλευσις"

 

Στο Ionion fm και την εκπομπή "Πρωινή Περίπολος" του κυρίου Κολόκα, παραβρέθηκε τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του. 


Ο κύριος Οικονόμου ρωτήθηκε για την εθνική, αλλά και την ευρωπαϊκή πολιτική επικαιρότητα και εφόσον απάντησε, του δόθηκε ο λόγος από τον κύριο Κολόκα, για να απευθυνθεί στους φίλους ακροατές, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη που καλείται να ψηφίσει για το ευρωκοινοβούλιο. 

Είναι η ώρα ο Έλληνας πολίτης να πάρει θέση με την παρουσία του. Όλα αυτά τα χρόνια λάμπει διά της απουσίας του. Πρέπει επιτέλους να μπει μια ελληνική φωνή μέσα στο ευρωκοινοβούλιο και επιτέλους να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Έλληνα πολίτη. Πρέπει να ελεγχθούν οι συμβάσεις (...) Έχουμε υποχρεώσεις, αλλά έχουμε και δικαιώματα, αυτά τα δικαιώματα ποτέ οι πολιτικοί δεν τα έχουν κάνει χρήση. Γιατί γίνονται συμφωνίες, εξυπηρετούνται συμφέροντα (...) Δεν υπερασπίζεται κανένα συμφέρον της Ελλάδας. Τα πνευματικά δικαιώματα του τεράστιου αυτού πολιτισμού μας, δεν είναι εξασφαλισμένα και ξεπουλιούνται. Το υπουργείο πολιτισμού υπογράφει μονίμως συμβάσεις και παραδίδει και μοιράζει αριστερά και δεξιά τον κληρονομικό μας πλούτο. Όλα αυτά τελειώνουν με την "Ελλήνων Συνέλευσις"

 

(...) είδαμε στο παρελθόν, για την τεράστια γενοκτονία των Ποντίων, την ημέρα του ψηφίσματος να απουσιάζουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές. Να έχουμε προκαλέσει αυτή την τεράστια διαδικασία και την ημέρα του ψηφίσματος "εμείς" να απουσιάζουμε! Πραγματικά είναι τραγελαφικά αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. 

 

Μετά τη συζήτηση, ο κύριος Κολόκας ευχαρίστησε τον κύριο Οικονόμου για την παρουσία του στην εκπομπή και μετά των χαιρετισμών, ολοκληρώθηκε η συνέντευξη.

 

 

Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ