ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ο πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις" έχει αφθονία


Στο Ionion fm και την εκπομπή "Πρωινή Περίπολος" του κυρίου Κολόκα, παραβρέθηκε τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του. 

 

Ο κύριος Κολόκας, αναφέρθηκε σε παράπονα που έχουν γίνει από κομματικούς φορείς, σε σχέση με το παράβολο των 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 και ρώτησε τη γνώμη του κυρίου Οικονόμου για το εν λόγω θέμα. 

Ο κύριος Οικονόμου ανέφερε, αν θέλετε τη γνώμη τη δική μου, και αυτό για τον πολιτικό φορέα της "Ελλήνων Συνέλευσις" έχει συμβεί. Για να μη συμμετέχει στις εκλογές. Που πώς είναι δυνατόν ένα παράβολο να πάρει 4 φορές απάνω, για να συμμετάσχει κάποιος φορέας στις εκλογές. Είναι αδιανόητο αυτό, από τη μια στιγμή στην άλλη, αποφασίζουμε και διατάζουμε και βάζουμε ένα παράβολο. Βέβαια, ο φορέας ο δικός μας δεν έχει τέτοια εμπόδια. Έχει αφθονία και πάντα θα είναι παρών στις εκλογικές αναμετρήσεις, μέχρι να καταλάβει ο Έλληνας πολίτης ότι δεν έχει κάτι άλλο και είναι μονόδρομος η "Ελλήνων Συνέλευσις" για το μέλλον του και για το μέλλον των παιδιών του. 


Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ