ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Η Ελλάς εκπέμπει SOS

 

Για ποιο λόγο οι ευρωεκλογές τον Ιούνιο, είναι απερίγραπτα σημαντικές για τους Έλληνες ώστε να επιβιώσουν ως έθνος; Πάμε να δούμε.

Εάν θα μπορούσαμε να περιγράψουμε με μια εικόνα την πορεία της χώρας μας σε αυτή τη χρονική περίοδο, θα ήταν η εικόνα ενός σμπαραλιασμένου καραβιού το οποίο βρίσκεται σε  τρικυμία, όπου πελώρια κύματα απειλούν την βύθισή του αφού κατευθύνονται επιθετικά προς αυτό.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, επισκέπτεται την Ελλάδα για να  κάνει φιέστα για τις εκλογές της Αλβανίας - οι οποίες θα γίνουν με καθυστέρηση ενός χρόνου (!) - τα Σκόπια, εξέλεξαν εθνικόφρονη (;) κυβέρνηση, η οποία δεν αναγνωρίζει τη συνθήκη της ντροπής (φερόμενη με τίτλο Συνθήκη των Πρεσπών) και το όνομα που τους αποδίδει αυτή, παράλληλα δεν αναγνωρίζουν ούτε το σύνταγμα τους ως χώρα με το συγκεκριμένο όνομα και προσπαθούν να επιβάλλουν τον όρο "Μακεδονία" για το κατασκευασμένο τους κράτος.

Ενώ συμβαίνουν αυτά, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα επισκεφτεί την Τουρκία σε έναν διάλογο χωρίς τρίτους - υπό τη σκιά της προκλητικής ενέργειας του Ερντογάν να μετατρέψει τον βυζαντινό ναό σε τζαμί - για να συζητηθούν θέματα που αφορούν "λύσεις" για ένα πακέτο ζητημάτων.
Γνωρίζοντας ήδη ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει την εκστρατεία να ξεπουλήσει την χώρα σύμφωνα με δήλωση του στο παρελθόν, τίποτα δε θα αποτελέσει "έκπληξη".

Και όλα αυτά, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καλοστημένο θέατρο για τους θεατές πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης, ιδίως εφόσον ο πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" κ. Αρτέμης Σώρρας, έχει προειδοποιήσει από πολλά χρόνια πριν, ότι όλα είναι συμφωνημένα και όλα έχουν προσχεδιαστεί, ώστε η Ελλάδα να μετρήσει σοβαρές απώλειες σε κάθε επίπεδο. 

Και όσο περισσότερο καθυστερεί η ένωση των Ελλήνων πολιτών στον δικό τους μηχανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις", τόσο δίνουν το περιθώριο ώστε όλο αυτό να γίνει γεγονός.

Κανένας από όλους τους πολιτικούς, είτε κυβερνητικούς, είτε της αντιπολίτευσης δε λύνει και δε θα λύσει τα γεωπολιτικά θέματα, παρά μόνο η ένωση των Ελλήνων στον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις". Μόνο αυτή έχει νομική υπόσταση και μπορεί να ασκήσει άμεσα όλα τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της "Ελλήνων Συνέλευσις", έχουν ορκιστεί να εκθέσουν ό,τι άδικο έχει συμβεί στην Ευρώπη και να επαναφέρουν το δίκαιο στο βίο των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών.
 

Σύνταξη : Φωκίων Καραγιάννης
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ