ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Σε περιμένω στην εστία της ένωσής μας

 

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και ώρα 21.00, έρχεται η στιγμή που όλα τα ιδρυτικά μέλη του οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής" περιμέναμε. 

 

Η εκδήλωση των εγκαινίων του γραφείου που δημιουργήσαμε με προσωπική εργασία, ενέργεια, αφθονία για την επίτευξη του στόχου και του σκοπού του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις".
Δηλαδή την ένωση των Έλλην ανθρώπων χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα για την ανάδειξη του ελληνισμού και της ελληνικότητας και την απελευθέρωση της πατρίδας μας, αλλά και κάθε ανθρώπου επί της γης. 

 

Είναι απερίγραπτη η ευδαιμονία μας, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και να προσκαλέσουμε άπαντες να εορτάσουν μαζί μας, τα αποτελέσματα μιας συλλογικότητας με καθαρό στόχο και σκοπό. 

 

Από την εκδήλωση, δε θα λείπει ο ιθύνων νους.
Ο πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα και παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις", κύριος Αρτέμης Σώρρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην εκδήλωσή μας εν όψει των ευρωεκλογών. 

 

Τίμησέ μας με την παρουσία σου στη γιορτή της εστίας της ένωσής μας. Θα είναι τιμή μου να σε γνωρίσω και να σου σφίξω το χέρι. 

 

Με τιμή και σεβασμό, 

Αλέξανδρος Οικονόμου
Υπ. Ευρωβουλευτής "Ελλήνων Συνέλευσις"

+30 697 356 0636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ