ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Το δίπολο του καθεστώτος

 

Στο Ionion fm και την εκπομπή "Πρωινή Περίπολος" του κυρίου Κολόκα, παραβρέθηκε τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του. 


Ανάμεσα σε άλλα, ο κύριος Κολόκας ρώτησε τη γνώμη του κυρίου Οικονόμου ως προς τις διασημότητες που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Ο κύριος Οικονόμου δήλωσε πως πρόκειται για έναν "ψηφοθηρικό μηχανισμό" καθώς τα κόμματα δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους από άλλους πολίτες. "Δεν τους θέλει ο κόσμος, δε θέλει κανείς να είναι υποψήφιος μαζί τους" σημείωσε χαρακτηριστικά για τα κόμματα.


Η συζήτηση προχώρησε με τον κύριο Κολόκα να σημειώνει την πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές, η οποία φαινομενικά δείχνει άνοδο της δεξιάς στην Ευρώπη και ζήτησε τον σχολιασμό του κυρίου Οικονόμου σχετικά. 

Κοιτάξτε, πάντα όλα αυτά ήταν κατευθυνόμενα (...) τι συμφέροντα εξυπηρετούσαν, φούσκωναν και το κάθε πανί. Τώρα αυτή την περίοδο - φυσικά - έτσι όπως έχουν πολώσει τις κοινωνικές ομάδες, η δεξιά δείχνει να ανεβαίνει... (...) Ο ένας πόλος έχει δημιουργηθεί με τον φιλελευθερισμό, την αριστερά, όλο αυτόν τον ισοπεδοτισμό, όλο αυτό το συνονθύλευμα και ότι είναι όλα μια χαρά, χωρίς να υπάρχουν αξίες - αρχές, που να μπορέσουν οι πολίτες όλοι να διαβιώνουν μεταξύ τους με ισονομία, ισηγορία, αξιοκρατία, καταλήγει ακριβώς σε αυτό το πράγμα. Έχει φορτωθεί η μια πλευρά και τώρα πρέπει να φουσκώσουν την άλλη για να έρθει η αντιπαράθεση. 

Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ