ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι το όχημα για να διεκδικήσεις την ένωση

Στο Ionion fm και την εκπομπή "Πρωινή Περίπολος" του κυρίου Κολόκα, παραβρέθηκε τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του. 

Ο κύριος Κολόκας, ρώτησε την εκτίμηση του κυρίου Οικονόμου, στο τι μπορεί να φταίει και ο πολιτικός φορέας σε επίπεδο εθνικών εκλογών "δεν δείχνει" να ανεβαίνει.

Ο κύριος Οικονόμου, απάντησε (...) η "Ελλήνων Συνέλευσις" δεν είναι ένα κόμμα (...) ένας φορέας που φέρει πολίτες, όλους εμάς που δεν φέρουμε κομματικές ταυτότητες (...) όλα αυτά μας διαχωρίζουν και εμείς πρέπει να ενωθούμε στη βάση. (...) και αυτό ακριβώς είναι το διακύβευμα, που δε θέλει τεχνηέντως το πολιτικό σύστημα και δεν ακουμπάει ο δημοσιογραφικός κόσμος, τα μεγάλα κανάλια, ακριβώς τον πολιτικό φορέα της "Ελλήνων Συνέλευσις". (...) Είναι η νομική εκπροσώπηση του Έθνους, δεν είναι κόμμα. Πρέπει να καταλάβουμε. Και για αυτό δε γίνεται ρεπορτάζ και δεν αναδεικνύεται. Αν κάνετε ένα ρεπορτάζ επάνω στα χαρτιά ακριβώς και στην ιδρυτική διακήρυξη, το καταστατικό, τι είναι η "Ελλήνων Συνέλευσις", πραγματικά να ερευνήσετε και να δείτε. (...) Γιατί αυτός είναι ο μηχανισμός (...) και δεν υπάρχει κάποιο άλλο όχημα για να διεκδικήσεις την ένωση. 

Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ