ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Έχουμε πάντα επιλογή για το τι θα πράξουμε

Στο Ionion fm και την εκπομπή "Πρωινή Περίπολος" του κυρίου Κολόκα, παραβρέθηκε τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του. 

 

Ο κύριος Κολόκας, προχώρησε τη συζήτηση, ρωτώντας τον κύριο Οικονόμου τη στάση που κρατά ο πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις" σε σχέση με την Ευρώπη.
Από την Ευρωβουλή ξεκινάν όλα, δήλωσε ο κύριος Οικονόμου και συνέχισε λέγοντας είδαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι έρχονται νόμοι από έξω, ενσωματώνονται στο δικό μας νομοθετικό πλαίσιο και όλα αυτά τα χρόνια μας έλεγαν ότι "έτσι είναι" και "αυτό συμβαίνει" ότι "δεν μπορούμε να αρνηθούμε" (...) Αποδείχτηκε το τελευταίο διάστημα με την ευρωπαϊκή εισαγγελέα, με αυτά που είπε και πώς αντιδράσαμε. "Εμείς είμαστε εκλεγμένοι και μπορούμε τα του οίκου μας να τα διαχειριστούμε καλύτερα και δε θα μας πείτε εσείς τι θα κάνουμε..." Και άκουσον - άκουσον, αν υπάρχει διαδικασία να μπορέσουμε να τιμωρήσουμε - όπως είπανε δηλαδή - την ευρωπαϊκή εισαγγελέα. 

Εντάξει, αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση, είπε ορθότατα ο κύριος Κολόκας και ο κύριος Οικονόμου συνέχισε.

Είναι για να κατανοήσουμε πως έχουμε πάντα την επιλογή. Έχουμε πάντα επιλογή για το τι θα πράξουμε. Όλοι αυτοί είχαν επιλογή τα περασμένα χρόνια. Είχαν επιλογή για τα μνημόνια. (...) Ο κοινωνικός ιστός, είναι αυτός που θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του (...)

Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ