ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Δίκαιος ο καιρός να εμφανιστεί ο Έλληνας πολίτης στην Ε.Ε.

 

Στο ράδιο του apodimos-palmos και την εκπομπή του κυρίου Μουρτζούκου, παρέστη τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του. 


Ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε πως : Δε μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά μας δεν έχουν μέλλον αυτή τη στιγμή. (...) Πρέπει εμείς οι ίδιοι οι πολίτες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας μέσω του πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων "Ελλήνων Συνέλευσις" και μια δημοσιογραφική έρευνα θα το αποδείξει, θα το αναδείξει και το καταδείξει αυτό το αληθές που σας λέω. (...)
Όλα αυτά τα χρόνια, στην Ευρωβουλή δεν έχει μπει μια καθαρή και ελληνική φωνή. (...) Δεν έχει γίνει καμία μνεία στις Γερμανικές αποζημιώσεις (...) δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος στις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει (...)
Γνωρίζουμε ότι ο ΦΠΑ είναι ένας καθαρά ευρωπαϊκός φόρος; (...) Οι χρηματοδοτήσεις που δομούνται από την Ε.Ε. προς τα κράτη μέλη, δομούνται μέσα από το ΦΠΑ του κάθε κράτους. Έτσι δομείται το ευρωπαϊκό ταμείο. (...)
Είναι η ώρα να πάρουμε θέση. Στις 9 Ιουνίου είναι δίκαιος ο καιρός να εμφανιστεί ο Έλληνας πολίτης, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να κάνει επιτέλους έναν έλεγχο. 


επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636
a.oikonomou@eurovouli.gr
www.facebook.com/alexandrosoikonomou.E.SY
www.youtube.com/@-.-Alex.Oik-E.SY_eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ