ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ - αποκάλυψη της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis (Video)

 


Το ντοκιμαντέρ - αποκάλυψη των 77 λεπτών της ομάδας των δημοσιογράφων της εκπομπής Falò προβλήθηκε από το πρώτο κανάλι LA1 της ελβετικής ιταλόφωνης ραδιοτηλεόρασης RSI την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

άμεση και για πρώτη φορά ενημέρωση από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά των Ελβετών δημοσιογράφων Μαρία Ροζέλι (Maria Roselli) και Μάρκο Ταλιαμπούε (Marco Tagliabue).

Η Ροζέλι και ο Ταλιαμπούε προετοίμαζαν το ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Novartis πάνω από έναν χρόνο και ταξίδευσαν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τους όλους τους πρωταγωνιστές.   



«Δεν μπορούσα να ανεχτώ ότι μια εταιρεία της χώρας μου εμπλεκόταν σε μια μια τέτοια υπόθεση διαφθοράς», τόνισε στην «Αυγή» η Μαρία Ροζέλι, υπογραμμίζοντας ότι «η δημόσια ελβετική τηλεόραση RSI δεν παρενέβη καθόλου στη δουλειά της ομάδας που εργάστηκε για το ενημερωτικό ντοκιμαντέρ».  

Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis αναρτήθηκε αμέσως μετά την προβολή του στην ελβετική τηλεώραση, στην ΑΥΓΗ και μεταφράστηκε από τον Αργύρη Παναγόπουλο.

ΠΗΓΗ: https://www.avgi.gr/

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

alexandrosoikonomoug@gmail.com 
6973560636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ